1. Hjem
  2. Karriere

Karriere

SpareBank 1 Regnskapshuset Sørøst-Norge er et autorisert regnskapsførerselskap heleid av finanskonsernet SpareBank 1 Sørøst-Norge. Regnskapshuset har ca. 50 ansatte med avdelinger i Kongsberg, Drammen, Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Vi er en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i sterk endring. 

Vil du være med på laget og bidra i en spennende bransje i endring? 

SpareBank 1 Regnskapshuset Sørøst-Norge er en ledende kunnskapsbedrift innen regnskap, lønn og økonomisk rådgiving. Vi har lagt en offensiv strategi og har stort fokus på å skreddersy løsninger for våre kunder og bidra til deres verdiskapning. Vi gjør kundens hverdag enklere gjennom moderne digitale løsninger og dedikerte konsulenter som følger opp kundene individuelt. Vår ambisjon er å være en lærende, engasjert og nær samarbeidspartner for næringslivskunder i alle bransjer.

Er du utadvendt, selvgående, nysgjerrige og løsningsorientert? Trives du med nye elektroniske løsninger? Vi er alltid på jakt etter dyktige folk, så ta gjerne kontakt med daglig leder André Horntvedt for en uforpliktende prat. andre.horntvedt@regnskapshuset1bv.no, mobil: 958 18 914.