1. Hjem
  2. Referanser

Referanser

Her er noen av våre referanser. Ved henvendelse vil du kunne få referanser som er relevante for din virksomhets størrelse og bransje.

 

Banner 1_exelbil.jpg

  

Exelbil

 

Julen 2017 jobbet Thomas Ødegård og Espen Nedrås med det som skulle vise seg å være en unik forretningside; de ville spesialisere seg på salg av brukte elbiler. De kontaktet SpareBank 1 februar 2018 og det var en sjelden gjennomtenkt forretningsplan bedriftsrådgiver Heidi Grøstad mottok. Det tok en måned før vi fikk grønt lys, sier Espen, og så var de i gang. I april hjalp Regnskapshuset og Elise Ellingsem dem med stiftelsen av selskapet Exelbil. I juli var de i full drift.

 

Thomas Ødegård har lang erfaring fra bilbransjen, og han har alltid drømt om å starte eget firma. Og med partner Espen Nedrås på laget, som blant annet har erfaring fra salg og å drive eget, utgjør de en perfect match.

 

Exelbil er en enestående aktør i bransjen, siden det har vært lite med elbiler i omløp. De har altså spesialisert seg på å selge brukte elbiler, og kjenner markedet og kunders behov ut og inn. De er svært opptatt av å gjøre kundene fornøyde. – Og for å gjøre en god jobb hver dag, er det vesentlig for oss at regnskapet er i de beste hender. Elise Ellingsen er hos dem en gang i uken og passer på at de alltid har full oversikt og kontroll. Hun har bidratt med svært god rådgivning i oppstartsfasen, sier Ødegård. Exelbil har et fullintegrert skybasert regnskapssystem, som gjør dem papirløse og til enhver tid oppdatert. Dette innebærer at både de og jeg kan jobbe parallelt i samme plattform, sier Ellingsen.

 

Bedriftsrådgiver Heidi Grøstad er svært imponert over kunden, som ikke bare viser energi og stå-på-vilje hver dag, men som også benytter seg av alle produktene til banken, alt fra forsikring og pensjon til digitale banktjenester. Med stålkontroll på økonomi og regnskap, og ikke minst med fokus på alltid fornøyde kunder, ser de to herrene bak Exelbil frem til en spennende fremtid.

 

 

 

Banner1_ZIP.png

 

ZIP Frisør

Veronica Tveitan Gydesen har drevet frisørsalongen ZIP Frisør i 14 år. Hun har ambisjoner for bedriften sin og har i tillegg til salongen på Sem, utvidet med salong i Sandefjord. I en krevende bransje har Veronica fokus på høy faglig kompetanse hos de ansatte, kvalitet i arbeidet og på alltid å se kunden.

 

ZIP frisør ble kunde av Regnskapshuset i januar i år. For Veronica er det viktig å bruke så lite tid som mulig på administrasjon og så mye tid som mulig på å ta vare på kundene sine. Med Sparebank1 Regnskapshuset som samarbeidspartner ble jeg tilbudt et skreddersydd system tilpasset min virksomhet. Systemet er et 100% nettbasert regnskap- og økonomisystem, med både mobilapper og chatfunksjon. Hun ser allerede nå at hun har fått en enklere hverdag og et brukervennlig system som effektivt gir oversikt over økonomien i salongen hennes.

 

Se også videopresentasjonen av fornøyde kunder av Regnskapshuset.