1. Hjem
  2. Karriere

Karriere

SpareBank 1 Regnskapshuset BV AS er et autorisert regnskapsførerselskap heleid av finanskonsernet SpareBank1 BV. Regnskapshuset har 46 ansatte med avdelinger i Drammen, Sandefjord, Larvik og Tønsberg. Vi er en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i endring.

Våre kunder er større og mindre virksomheter i alle bransjer. Gjennom samhandling og effektive arbeidsprosesser tilpasset den enkelte kunde bidrar vi til verdiskapning og utvikling hos våre kunder. Vi er stolte av kvaliteten på arbeidet vi leverer, våre gode, automatiserte løsninger og gjennomføringsevnen i en endringsvillig organisasjon.

 

Vi er alltid på jakt etter flinke folk
Vi er i stadig vekst og er alltid interessert i en prat med deg om du er en godt kvalifisert regnskapsfører (autorisert regnskapsfører eller med revisjonsbakgrunn) som ønsker å jobbe på et av våre avdelingskontorer i Drammen, Sandefjord, Larvik eller Tønsberg.

Ta kontakt med daglig leder Birgitte Feen på birgitte.feen@r1.no og fortell litt om deg selv, hvorfor du kunne tenke deg å jobbe hos oss og hvilken avdeling som er mest aktuell.