1. Hjem
  2. Om oss

SpareBank 1 Regnskapshuset BV

Sparebank1 Regnskapshuset BV AS er en ledende kunnskapsbedrift innen regnskap, lønn og økonomisk rådgiving. Vår ambisjon er å være en lærende, engasjert og nær samarbeidspartner for næringslivskunder i alle bransjer. Ved å tilby skreddersydde løsninger tilpasset bedriftens behov, moderne digitale løsninger og en personlig konsulent for individuell oppfølging, ønsker vi å bidra til økt verdiskapning for våre kunder.

SpareBank 1 Regnskapshuset BV AS er et autorisert regnskapsførerselskap med lokal forankring i Buskerud og Vestfold. Selskapets kunder er større og mindre virksomheter i alle bransjer, uavhengig av hvilken bank de bruker. Selskapet er i vekst og har i dag 46 ansatte.

SpareBank 1 Regnskapshuset skal bli en av Norges ledende aktører i regnskapsbransjen. Sammen skal SpareBank 1-bankene, i tråd med alliansens sterke tradisjon, bygge opp en nasjonal regnskapsvirksomhet basert på lokalt eierskap og nærhet til markedet. I dag driver flere SpareBank 1-banker innen regnskap og har 950 ansatte og 83 kontorer fordelt over hele landet.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Birgitte Feen for nærmere informasjon. Birgitte treffes på e-post birgitte.feen@r1.no  eller mobil 971 90 049.